Trabzonspor’da Yüzler Gülüyor

Lider Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Gaziantep FK’yi 3-0’lık skorla geçti ve puanını 33’e yükselterek yoluna kayıpsız devam etti. Bordo mavili takım, Gaziantep FK karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle en yakın rakipleri AtakaşHatayspor ve İttifak Holding Konyaspor’un yedişer puan önünde liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor’a Gaziantep FK karşısında galibiyeti getiren goller Abdülkadir Ömür, Djaniny ve Andreas Cornelius’tan geldi. Bordo mavili ekip, sezonu kapatan Gervinho’nun yanı sıra takımın önemli oyuncuları MarekHamsik ve AnastasiosBakasetas’ın eksikliğinde çok önemli bir galibiyet aldı.

2021-22 sezonunda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. Haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Abdülkadir Ömür’ün Dönüşü

Trabzonspor’da bazı bireysel performanslar, teknik direktör Abdullah Avcı’yı çok mutlu ediyor. Bordo mavili takımın 22 yaşındaki oyuncusu Abdülkadir Ömür, sakatlıklardan sonra yaptığı dönüşle teknik direktör Abdullah Avcı’yı çok memnun etti.

Trabzonspor’un ligin 4. Haftasında Galatasaray ile oynadığı ve 2-2 sona eren karşılaşmada taraftarın tepkisine maruz kalarak sahayı gözyaşları içinde terk eden Abdülkadir Ömür, teknik direktör Abdullah Avcı’nın desteğiyle çok güçlü bir şekilde döndü.

Abdullah Avcı’nın desteğiyle kendisini toparlayan ve performansını yukarı çıkartan Abdülkadir, Süper Lig’de çıktığı 12 maçta 2 gol atıp 1 de asist yaptı. Gaziantep FK maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Abdülkadir Ömür, şampiyon olmayı çok istediklerini ancak ligin sona ermesine çok uzun bir süre olduğunu ve tüm maçları ciddiyetle oynamaları gerektiğinin altını çizdi.

Nwakaeme Sihirbazlığa Devam Ediyor

Trabzonspor’un 2018 yılında HapoelBeerSheva’dan transfer ettiği Nijeryalı hücum oyuncusu AnthonyNwakaeme, 2021-22 sezonunda da takımın en iyi oyuncularından biri olmayı başardı. Çok kıvrak bileklere sahip olan 32 yaşındaki futbolcu, Gaziantep FK maçında fileleri havalandıramasa da yaptığı asistle maça damga vurdu.

Maçın 42. Dakikasında sol kanatta topla buluşan Nwakaeme, yaklaşık 50 metreden Djaniny’e mükemmel bir pas gönderdi. Nwakaeme’nin harika pasını değerlendiren Djaniny, skoru 2-0’a getirdi ve Trabzonspor bu golle iyice rahatladı.

Trabzonspor’un Beşiktaş deplasmanında 2-1 kazandığı maçta da asistini yapan Nwakaeme, takımının oynadığı son 3 maçta 3 gole doğrudan katkı yaptı. Anthony Nwakaeme, 2021-22 sezonunda bordo mavili formayla çıktığı 12 Süper Lig maçında 5 gol ve 4 asistle 9 gole doğrudan katkı yaptı.

Sihirbaz lakaplı Nijeryalı futbolcu, Gaziantep FK maçının 87. Dakikasında yerini Serkan Asan’a bıraktı. AnthonyNwakaeme, 3-0 kazanılan Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamalarda harika bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Sözlerine Trabzonspor taraftarı hakkında konuşarak devam eden Nwakaeme, Trabzonspor taraftarının kendilerini desteklemeye devam ettiği sürece şampiyon olacaklarına inandığını belirtti. Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcusu, alınan galibiyetten dolayı takım arkadaşlarını kutlayarak sözlerine son verdi.

Spor90Haber

Recent Posts

Recep Uçar Farkı ile Kayserispor

Mondihome Kayserispor, Recep Uçar liderliğindeki başarılı döneme giriş yaptı. Takımı 6 puandan alıp 16 puana…

6 ay ago