Trendyol 1. Lig de 11. Hafta sonun da liderlik koltuğunda yer alan eflatun sarılı Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor liderliklerine devam ettiler.

Zirvedeki takımların Kocaelispor, Bandırmaspor ve Bodrumspor kaybetmediği hafta da üst sıralarda takımlar birbirlerini takiplerini sürdürdüler.

HAFTA BERABERLİK İLE BAŞLADI

Trendyol 1. Lig de 11. Hafta Sakaryaspor ile Şanlıurfaspor arasında mücadele ile başladı. Sakarya ile Urfa karşılıklı buldukları goller ile haftayı 1 – 1 lik beraberlik ile açtılar.

Karşılıklı gollerin olduğu karşılaşmada Sarkyaspor ile Şanlıurfaspor yenişemeyerek sahadan 1 – 1 lik beraberlik ile ayrıldılar.

İlk yarısında gol sesi çıkmayan karşılaşmada ev sahibi ekip Sakaryaspor un tek golü ikinci yarı da 54’ dakikada Burak Süleyman’dan geldi. Konuk ekip Şanlıurfaspor da ise tek gol 87’ dakikada B. Əkinçiər dan geldi.

Bu sonucun ardından Sakaryaspor 16, Şanlıurfaspor 11 puana yükseldi.

EYÜPSPOR LİDERLİKLERİNE GERİDEN GELİP DEVAM ETTİLER

Trendyol 1.Lig de 11. Hafta mücadelesin Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geldiler.

Eflatun sarılı Eyüpspor 1 – 0 geriye düştüğü maçtan 4 – 1 lik zaferle ayrıldı ve liderliğini emin adımlarla sürdürmeye devam ettiler.

Bu sonuçla puanını 27 ye yükselten Eflatun sarılılar Eyüpspor, en yakın rakibi Kocaelispor un 4 puan önünde liderliğini sürdürdü. Konuk ekip Adanaspor ise lig de 12 puanda kalırken 13. Sıraya kadar gerilediler.

11. HAFTANIN TAKIMI ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

Trendyol 1. Lig’in 11. hafta mücadelesinde Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü, Çorum Şehir Stadyumu’nda karşılaştığı Ahlatcı Çorum FK’yı 2 – 0 geriye düştüğü karşılaşmada 3 – 2 mağlup etti ve üst üste ikinci deplasman galibiyetini aldı.

Başkent ekibine 3 puanı getiren golleri 55, 57. dakikada Moustapha Camara ve 81. dakikada penaltıdan Jurgen Bardhi kaydetti.

Ankara temsilcisi 1. Lig’de puanını 17’ye çıkardı ve 7. sıraya yükseldi. 14 puanda kalan Çorum FK ise 10. basamakta yer alıyor.

ZİRVEDE İLK 5 NASIL ŞEKİLLENDİ

Trendyol 1. Lig’in 11. Haftası sonun da liderlik koltuğunda yer alan eflatun sarılı Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor liderliklerine devam ettiler. Eflatun sarılı Eyüpspor 1 – 0 geriye düştüğü maçtan 4 – 1 lik zaferle ayrıldı ve liderliğini emin adımlarla sürdürmeye devam ettiler.

Kocaelispor İzmir de Göztepe deplasmanında rakibini 1 – 0 lık skor ile mağlup ederek Eyüpspor takiplerini sürdürmeye devam ettiler. 23 puan ile 2. Sıra da yer alan Kocaelispor ‘u Bandırmaspor takip ediyor.

Bandırmaspor ise bir başka İzmir ekibi Altay ı 2 – 0 lık skor ile mağlup ederek 22 puan ile 3. Sırada yer aldılar.

Aynı puanda olan Bodrumspor ile Göztepe 20 şer puan ile 4. Ve 5. Sıraya da yer aldılar. Bodrumspor 11. Haftada kendi sahasında Manisa FK yı 2 – 0 mağlup ederek üst sıralardan kopmadılar.

Spor90Haber

Recent Posts

Recep Uçar Farkı ile Kayserispor

Mondihome Kayserispor, Recep Uçar liderliğindeki başarılı döneme giriş yaptı. Takımı 6 puandan alıp 16 puana…

6 ay ago

Ziraat Türkiye Kupası’nın Tarihçesi ve Kazananları

Ziraat Türkiye Kupası, Türk futbolunun en köklü turnuvalarından biridir. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen bu…

6 ay ago