Rennes Son Dakikada Galibiyetten Oldu

Fransa Ligue 1’in 2. Haftasında Rennes, 15 Ağustos Pazar günü deplasmanda Brest takımına konuk oldu. İki takım arasındaki bu mücadele karşılıklı atılan gollerle 1 – 1 berabere sona erdi. Rennes’in golünü Guirassy atarken; Brest’in golü Le Douaron’da geldi.

Brest ve Rennes Maçının Detayları

Fransa Ligue 1’in 2. Haftasında Stade Francis Le Ble’de Brest ile Rennes karşı karşıya geldi. Ev sahibi Brest, rakibi Rennes karşısında Marco Bizot, Lilian Brassier, Brendan Chardonnet, Julien Pierre Gabr, Jere Juhani Uronen, Franck Honorat, Irvin Cardona, Romain Faivre, Hugo Magnetti, Mananga Mbock ve Steve Mounie 11’i ile maça başladı. Öte yandan konuk takım Rennes ise rakibi Brest karşısında Benjamin Gomis, Loic Bade, Nayef Aguerd, Solberg Meling, Hamari Traore, Benjamin Bourigeaud, Flavien Tait, Lesley Chimuanya Ugochukw, Martin Terrier, Jeremy Doku ve Kamal Deen Sulemana 11’i ile sahaya çıktı. Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi Brest hem de konuk takım Rennes tehlikeli gol pozisyonları yakaladılar. Fakat iki takımda son vuruşlarda başarılı olamadıkları için aradıkları gol ve golleri il yarıda bulamadılar. Böylece ilk 45 dakika 0 – 0 berabere sona erdi. Maçın 84. Dakikasında konuk takım Rennes, Meling asistinde Guirassy’nin attığı gol ile karşılaşmada 1 – 0 öne geçen taraf oldu. Maçın son anlarında 90+1. Dakikada ev sahibi Brest, Honorat’ın asistinde Le Douaron’un attığı gol ile karşılaşmada durumu 1 – 1 yaptı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Rennes, deplasmanda konuk olduğu rakini Brest ile 1 – 1 berabere kaldı. Öte yandan ev sahibi Brest’te Honorat ve Brassier; konuk takım Rennes’te ise Bourigeaud, Ugochukwu ve Traore maçın hakemi tarafından sarı kart gören futbolcular oldular.

Rennes ve Fransa Ligue 1’in tüm haberlerine spor90.net‘ten ulaşabilirsiniz.

Takımların Puan Sıralaması

Fransa Ligue 1’in 2. Haftasında oynanan maçta Rennes, deplasmanda konuk olduğu Brest ile yenişemedi ve 1 – 1 berabere kaldı. Bu sonuç ile birlikte ev sahibi Rennes, 1 puan ile Ligue 1’de 11. Sıraya geldi. Öte yandan deplasmandan 2 puan ile ayrılan konuk ekip Rennes ise ligde 2 puan ile 12. sıraya yerleşti.

Spor90Haber

Recent Posts

Recep Uçar Farkı ile Kayserispor

Mondihome Kayserispor, Recep Uçar liderliğindeki başarılı döneme giriş yaptı. Takımı 6 puandan alıp 16 puana…

6 ay ago