Montpellier’in Kendi Sahasında Hata Yapmadı


Fransa Ligue 1’in 5. Haftasında ev sahibi Montpellier, 12 Eylül Pazar günü kendi sahasında St. Etienne’yi konuk etti. Stade de la Mosson’da oynanan iki takım arasındaki bu mücadeleyi 2 – 0’lık skor ile kazanan tarf ev sahibi Montpellier oldu. Ev sahibi Montpellier’e galibiyeti ve 3 puanı getiren golleri Mavididi ve Germain kaydetti.


Bu sonuç ile birlikte ev sahibi Montpellier, Fransa Ligue 1’de ikinci galibiyetini elde etmiş oldu. Öte yandan konuk takım St. Etienne ise Fransa Ligue 1’de ikinci mağlubiyetini almış oldu.


Montpellier’in Golleri ve Asistleri


Fransa Ligue 1’in 5. Haftasında oynanan mücadelenin 32. Dakikasında ev sahibi Monpellier, Teji Savanier’in asistinde Stephy Alvaro Mavididi’nin attığı gol ile karşılaşmada 1 – 0’lık skor ile öne geçen taraf oldu. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımdan da başka gol sesi çıkmayınca ilk 45 dakika 1 – 0’lık skor ile sona erdi.


Maçın 62. Dakikasında ev sahibi Montpellier, bu kez Stephy Alvaro Mavididi’nin asistinde Valere Germain’in attığı gol ile karşılaşmada aradaki farkı 2’ye çıkartarak skoru 2 – 0 yaptı. Mücadelenin kalan dakikalarında hem ev sahibi Montpellier hem de konuk takım St. Etienne yakaladıkları tehliklei gol pozisyonları ile gole çok yaklaştı. Fakat her iki takım da son vuruşlarda başarılı olamadıkları için skor tabelasını kalan dakikalarda değiştremediler.


Böylece ev sahibi Montpellier, kendi sahasında konuk ettiği rakibi St. Etienne’yi 2 – 0’lık skor ile mağlup etmeyi başardı.


Takımların Puan Durumu


Fransa Ligue 1’in 5. Haftasında oynanan karşılamada ev sahibi Montpellier’de Wahi; konuk takım St. Etienne’de ise Bouanga, Noupa, Nade ve Saban maçın hakemi tarafından sarı kart gören futbolcular oldular. Ayrıca ev sahibi Monpellier’de Gioacchini, Esteve, Guermouche ve Leroy; konuk takım St. Etienne’de ise Djile Nkou, Ramirez, Saban, Krasso ve Aouchiche oyuna ikinci yarıda dahil olan futbolcular oldular.
Öte yandan ev sahibi Montpellier, Ligue 1’de 7 puan ile dokuzuncu sıraya yerleşirken; St. Etienne ise 3 puan ile on dokuzuncu sırada kaldı.

Spor90Haber

Recent Posts

Recep Uçar Farkı ile Kayserispor

Mondihome Kayserispor, Recep Uçar liderliğindeki başarılı döneme giriş yaptı. Takımı 6 puandan alıp 16 puana…

6 ay ago