Süper Lig’in ikinci hafta macerası devam ederken görülmemiş birçok olayı da beraberinde getiriyor. İkinci haftasında geçtiğimiz sezonun çifte kupalı şampiyon ismi Beşiktaş, Gaziantep FK’nın evine konuk oldu. Karşılaşmadan gol sesi duyulmazken skor tablosu 0-0 oldu ve takımlar beraberlikle sahadan ayrıldı. Beşiktaş 1 puanla yoluna devam ediyor.

Beşiktaş ve Gaziantep ekibi birer puanını hanesine yazarken maçın 70. dakikasında korkutan bir olay gerçekleşti. Siyah Beyazlı formayı giyen Beliktaşlı oyuncu N’Sakala, sahada birden yere yığıldı. Deneyimli sağ bek sahadaki herkesi korkuturken sahaya ambulansın girmesi gecikmedi. Bilincinin açık olduğu ifade edilen N’Sakala’nın durumu şu an için belirsizliğini koruyor. Sağ bekin yerine ise Siyah Beyazlı Rıdvan girerek takım arkadaşlarıyla mücadeleye devam etti.

Ses getiren bu olayın yanı sıra Kara Kartal’dan Alex Teixeira ve Batshuayi’nin ilk kez forma giymesi de gecenin dikkat çeken detayları arasında kendisine yer buldu. Nefesleri kesen karşılaşma Gaziantep FK’nın evi Kalyon Stadyumu’nda oynandı.

Beşiktaş – Gaziantep FK Karşılaşma Kadroları

Deneyimli oyuncu N’Sakala’nın fenalaşmasının damga vurduğu Beşiktaş ile Gaziantep FK’nın Süper Lig ikinci hafta karşılaşmasında formasını terleten isimler şu şekildeydi;

Beşiktaş: Rosier, Atiba, N’Koudou, Welinton, Kenan Karaman, Vida, Ersin, N’Skala, Josef de Souza, Ghezzal, Salih

Gaziantep FK: Djilobodji, Ertuğrul, Recep, Merkel, Kitsiou, Jefferson, Figueiredo, Mendyl, Dicko, Tosca, Günay

Süper Lig’in Üçüncü Haftasında Beşiktaş ve Gaziantep FK

Geçtiğimiz sezonun şampiyon ismi Beşiktaş, Süper Lig’in ilk haftası Çaykur Rizespor ile aynı sahaya çıkmış ve galibiyet ile sahadan ayrılmıştı. İkinci haftasında ise gol sesi olmadan maçı berabere sonlandıran Kara Kartal, hanesine beraberlik puanını ekledi ve gözünü Süper Lig’in üçüncü haftasına dikti.

Fatih Karagümrük ile rakip olacak olan Beşiktaş, rakibi ile kozlarını 28 Ağustos Cumartesi günü saatler 21:45’i gösterdiğinde paylaşacak. Diğer taraftan Fatih Karagümrük ekibi ile ilk haftasında skorer bir maç ortaya koyan Gaziantep FK ekibi, ilk haftasında mağlubiyet yaşamıştı.

İkinci haftasında beraberlik yaşayan ve böylelikle ilk puanını hanesine koyan Gaziantep ekibi, gelecek hafta Yeni Malatyaspor ile mücadele verecek. Karşılaşma 28 Ağustos Cumartesi günü 19:15’te başlayacak.

Spor90Haber

Recent Posts

Recep Uçar Farkı ile Kayserispor

Mondihome Kayserispor, Recep Uçar liderliğindeki başarılı döneme giriş yaptı. Takımı 6 puandan alıp 16 puana…

6 ay ago