
Transfer Gündeminde Yeni Ay 1 Eylül
Avrupa’da transferin son günü başladı. Kulüpler, son günde oyuncuları kadrosuna katıp Avrupa kupaları listesine eklemeyi hedefliyor. İşte en son transfer haberleri:

Fener’den Büyük Çalım
Transfer arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’a büyük bir çalım atmak üzere. Fenerbahçe, 2020-21 sezonunun 2. Yarısında Galatasaray’da forma giyen Halil Dervişoğlu’nun transferi için oyuncunun kulübü Brentford ile anlaşmaya vardı.
Mohamed Yolcu
Galatasaray’ın Mısırlı forveti Mostafa Mohamed, Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux’ya transfer olmak üzere. Galatasaray, kiralık olarak kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed’in 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kullanıp oyuncuyu bonservisiyle Bordeaux’ya satacak.
Gözler Onda
Galatasaray, savunmadan çıkarken çok fazla top kaptırması nedeniyle orta sahaya takviye yapma peşinde. Taylan Antalyalı’nın baskı altında oyun kuramaması sonucunda Galatasaray’da orta saha arayışları başladı. Fatih Terim, Kasımpaşa ile oynanan maç sonrası yaptığı Melo ve Fernando göndermesiyle isteğini basına da açıkladı.
Teknik direktör Fatih Terim, Başkan Burak Elmas ile Florya’da yaptığı toplantıda talebini iletti. Galatasaray’da listenin bir numaralı ismi Aliou Dieng. Sarı kırmızılı takım, Dieng’i transfer edememesi halinde Jean Michel Seri’ye yönelecek.
Sarı kırmızılı takım, bu iki oyuncuyu da transfer edememesi durumunda Braga forması giyen Libyalı oyuncu Al Musrati’yi istiyor. Sarı kırmızılı yönetim, oyuncu için Braga ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe’de Bombalar Patlayacak
Transfer döneminin son gününde 3 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe, operasyona başladı. Sarı lacivertli kulüp, forvet, orta saha ve sağ kanat bölgelerine transfer yapmayı hedefliyor. Fenerbahçe, forvete Bakambu veya Caicedo, sağ bek pozisyonuna Bustos, orta sahaya da Stephen Eustaquio’yu kadrosuna katacak. Sarı lacivertli ekip, Avrupa’ya listelerin verileceği tarih olan 2 Eylül’e kadar bu üç transferi bitirmeyi planlıyor.
Kaan Cimbom’a Doğru
Galatasaray’da flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce adı Beşiktaş’la anılan ancak Sassuolo’nun talepleri nedeniyle Beşiktaş’a transfer olamayan Kaan Ayhan, Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor. Galatasaray, Kaan için teklifini 5 milyon euroya kadar yükseltti. Sassuolo ise 6 milyon Euro istiyor. Teknik direktör Fatih Terim, hem yerli oyuncu olduğu için hem de birden fazla mevkide forma giyebilen Kaan Ayhan’ı çok istiyor.