Süper Lig’de Transfer Karmaşası

Süper Lig transfer haberlerinde artık ezeli rakipleri birbirleri ile kağışıyor ve birbirlerinin transfer adaylarını çalmaya çalışıyor. Bu transfer dönemi yoğun geçiyor. 

Süper Toto Süper Lig’de heyecanlı transfer gündemi bir an bile tansiyon düşmeden ve heyecanını kaybetmeden devam ediyor. Özellikle şampiyon olmak isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe’de transfer gündemi hem yoğun hem de heyecanlı geçiyor. 

Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira’nın etkisi ile transfer sürecini biraz ağır yürütüyor. Galatasaray ise Burak Elmas ve Fatih Terim’in heyecanı ve mükemmel uyumu ile oldukça hızlı ve bol aksiyonlu geçiren takımlardan birisi oldu. 

İki ezeli rakip geçen sezon 2. Ve 3. Sırada sezonu tamamlamışlardı. Bu sene her iki takımında hedefi şampiyonluk ve şampiyonluk yolunda alacakları bol başarı ve istikrar. Her iki takımın hayalleri ve istekleri nasıl ilerleyecek oldukça merak konusu.

Galatasaray’da Onyekuru Sorunu

Taraftar Onyekuru için kampanya başlatarak sesini yönetime duyurmak istedi. Nijeryalı oyuncu geçen sene Galatasaray’da devam etmek için takımına rest çekmiş ve yine kadro dışı kalmıştı.

Galatasaray’da 3 farklı dönemde kiralık olarak forma giyen Onyekuru, burada toplam 71 maçta boy gösterdi ve 22 golün yanında 12 asistlik performans sergiledi.

Yedlin Ülkesine Dönecek

Sacha Boey’i kadrosuna katan Galatasaray, DeAndre Yedlin’i gözden çıkarmıştı. Yedlin’e MLS’ten talip çıktı. Seattle Sounders, DeAndre Yedlin’i kadrosuna katmak için Galatasaray ile görüşmelere başlayacak.

Fenerbahçe’de Roger Guedes Rüzgarı

Yetenekli oyuncunun Fenerbahçe’ye önerildiği ortaya çıktı. Bu hamleler karşısında sarı lacivertlilerin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

24 yaşındaki genç futbolcu, Taishan’da toplam 53 maça çıktı. Bu maçlarda 27 gol atarak 10 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe ve Galatasaray Joher İçin Yarışıyor

Joher Rassoul, sahaya çıktığı bu maçlarda ise 1 asist yaptı. Daha sonra 2018 – 2019 sezonunun ikinci yarından TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’a transfer olan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, kariyerine burada devam ediyor. 2.5 sezon boyunca toplamda 73 maçta forma giyen 25 yaşındaki Senegalli stoper, toplamda 2 gol atıp 4 de asist yapmayı başardı.