GALATASARAY’DA 4 İSİM HAYAL KIRIKLIĞI

Galatasaray’da Yedlin, Emre Akbaba, Emre Kılınç ve Mostafa Mohamed isteneni veremedi. UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmak için play off mücadelesine çıkan sarı kırmızılılar, deplasmanda Danimarka ekibi Randers ile karşılaştı. 1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada, Sarı kırmızılı ekipte bazı oyuncuların formsuzluğu teknik heyeti düşündürdü.

Yedek Kulübesi Formsuz

Sezonu erken açan takımlardan Galatasaray, yeni yönetimin gelişiyle beraber kadroda yeni yapılanmaya gitti. Ağustos ayında yoğun bir takvimi bulunan Sarı kırmızılı ekip, yedek kulübesinin formsuzluğu Fatih Terim’i düşündürüyor. Aslan, İstanbul’daki St Johnstone maçıyla başlayan yoğun takvimde yeni gelen transferler ile birlikte St Johnstone maçlarında aynı 11’lerle sahaya çıkmıştı.

Süper Lig’in 1. Haftasında deplasmanda Giresunspor’u 2-0 yenen sarı kırmızılılar, iki zorlu St Johnstone maçından sonra Giresunspor deplasmanına rotasyon ile çıkması bekleniyordu. Giresunspor maçında rotasyona gitmeyen Fatih Terim, Randers gibi önemli bir maçta rotasyona giderek çoğu futbolseveri şaşırttı.

Sağ tarafta yeni transfer Boey yerine, geçen sezon takıma katılan Yedlin, orta sahada Emre Kılınç ve Emre Akbaba, forvette Diagne yerine Mostafa Mohamed’i tercih etti. Karşılaşmaya iyi başlamayan sarı kırmızılılarda, sezona iyi bir giriş yapamayan Musleranın bu maçtaki hataları, Okan Kocuk’un da Giresunspor’a gitmesiyle beraber bir kaleci transferi için teknik heyeti oldukça düşündürdü. İlk yarıda Kerem Aktürkoğlu, ceza sahası dışından sol ayağıyla yaptığı vuruşla Aslan’nın tek golüne imza attı.

Taraftar 4 Oyuncuyu Eleştirdi

Randers ile 1-1 berabere kalan Aslan,turu İstanbul’a bıraktı. Karşılaşmadan sonra orta saha ve forvetin hareketsizliğinden yakınan taraftarlar, Yedlin Emre Akbaba, Emre Kılınç ve Mostafa Mohamed’e tepki gösterdi.

Geçen sezonun devre arasında İngiliz ekibi Newcastle United takımından transfer edilen Yedlin, geçen sezon 11 maça çıkıp 1 gol atarak sezonu tamamlamıştı. 28 yaşındaki sağ bek geçen sezon savunmada yaptığı hatalar ile gündeme gelmişti.

Alanyaspor’dan 4 milyon Euro bonservis bedeli ile sarı kırmızılı takıma katılan ve sarı kırmızılı formasıyla talihsiz iki ağır sakatlık yaşayan Emre Akbaba, sakatlık sonrası düşüşüyle taraftarın eleştirdiği futbolcuların başında geliyor. Akbaba, geçen sezon 27 maça çıkıp 5 gol 2 asistle sezonu tamamladı.