Fenerbahçe Sol Bek Transferini Askıya Aldı


Son dakika spor haberi Sarı Kanarya’dan geldi. Fenerbahçe, Süper Lig 2021 – 2022 sezonunun ilk üç müsabakasında galibiyet serisini bozmayarak 9 puanın sahibi oldu. Şampiyonluk parolası ile yola çıkan ekip, ara dönemde 9 transfere imza atarak yeşil sahadaki ekibi güçlendirdi.


Çubuklu forma giyen isimler arasında Mergim Berisha, Meyer, Rossi ve Kim gibi yıldız isimler yer aldı. Aynı zamanda teknik direktör Vitor Pereira, takıma veda edecek isimler konusunda da ince eleyip sık dokudu.
Portekizli hoca, sol bek hattını da güçlendirmek istiyordu fakat Ferdi Kadıoğlu’nun sergilediği iyi performans Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerini şimdilik askıya almasına neden oldu.


Fenerbahçe Transfer Dönemini Kapattı


Transfer döneminin son gününde Sarı Kanarya, hiçbir girişimde bulunmadı. Kenar hattındaki beklere takviye yapmayı düşünen teknik direktör Vitor Pereira, bu kararını devre arasında yeniden gündeme getirmek üzere erteledi.


Kanarya Fenerbahçe, bu sezon üç farklı kulvarda mücadele edecek. Portekizli çalıştırıcının da önderliğinde ara dönemde Çubuklu forma giyecek oyunculara 9 yıldız isim eklendi. Sarı Lacivert renklerine bağlanan sporcular arasında Max Meyer, Diego Rossi, Mergim Berisha, Diego Rossi, Miguel Crespo ve Min Jae Kim yer alıyor. Bunun yanı sıra çok sayıda deneyimli oyuncu da Fenerbahçe’ye veda etti.


Çubuklu Formaya Veda Edenler


Teknik direktör Vitor Pereira, transfer konusunda acele etmeyeceklerini ve ihtiyaçları olmadığı takdirde kimse ile masaya oturmayacaklarını belirtmişti. Sarı Lacivertli Fenerbahçe takımına gelecekler kadar gidecekler konusunda da başkan Ali Koç ve Portekizli teknik adam uzun mesailer harcadı.


Çubuklu formaya veda eden oyuncu sayısı tam 18 oldu. Steven Caulker haricinde Kanarya ile yollarını ayıran sporcular arasında Cisse, Grey, Perotti, Dirar, Deniz Türüç, Sadık, Caner Erkin, Zanka, Cisse, Gökhan Gönül, Adem ve Harun yer aldı.


Lemos, Samatta ve Ozan Tufan ise kiralık olarak Fenerbahçe’den ayrıldılar. Steven Caulker, resmi maçlarda forma giymeden Gaziantep Futbol Kulübü’ne kiralandı.


Aynı zamanda Ömer Faruk Beyaz, Oğuz Kağan ve Barış Alıcı da Sarı Lacivertli ekip ile olan birlikteliklerine son verdi.