Fenerbahçe

Fenerbahçe Ekibinde 2 Yeni İsim İçin Özel Program

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıkları tüm spor kulüplerinde özverili bir çalışma süreciyle devam ediyor. Transferler devam ederken, antrenmanlarda da hız kazanan ekiplerden biri de bu dönemde Fenerbahçe oldu. Çift antrenman yaparak hazırlıklarını tempolu bir şekilde devam ettiren sarı lacivertlilerde, çalışmalara sonradan başlayan iki isim için özel program ayarlandı.

Yeni sezon hazırlıklarına sonradan dahil olan Miha Zajc ile Filip Novak adına Fenerbahçe’de özel program hazırlandığı bilgisi edinildi. Yeni sezon hazırlıklarına tempolu bir şekilde devam eden sarı lacivertlilerde, günde iki antrenman ise yapılmaya devam ediyor.

Antrenmanlara ilişkin açıklamalar Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesi üzerinden paylaşılıyor.

Sarı lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan son açıklamaya göre ise, takıma dün itibariyle Miha Zajc ile Filip Novak katılım sağladı.

Antrenmanlar Devam Ediyor

Sonradan katıldıkları için oyuncuları için özel program hazırlandığı öğrenildi.

Miha Zajc sahada aerobik koşusu yaparken, yeni transfer olan Filip Novak da bu süreçte salonda kuvvet çalışması yaptı.

Can Bartu Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, tecrübeli Teknik Direktör Erol Bulut gözetiminde çalışmalarını da sürdürüyor.

Dün sabah yapılan idmanda sprint çalışması sırasında ise 25 kilometre hız barajının aşılmasıyla futbolculara akşam için tatil verilmişti.

Sarı lacivertlilerin çalışmalarını bugün itibariyle devam ettireceği de ifade edildi.

Güncel Yazılar