FENERBAHÇE DEPLASMANDA KAZANAMADI

Sarı lacivertli Fenerbahçe ekibi deplasman gücünü bu sefer Beşiktaş derbisi nde gösteremedi. Berabere biten maçı kazanmak isteyen Fenerbahçe gibi anca puanların bölüşmesini tamam demek durumunda kaldı.

FENERBAHÇE EVİNE ÜÇ BANA DÖNEMEDİ

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş’ın evsahipliği yaptı Beşiktaş ve Fenerbahçe derbisi berabere bitti. Bir birlik skor ile sahadan ayrılan takımlar puanları bölüşmek durumunda kaldım.

Fenerbahçe maça kazanmak için gitmişti ve tüm futbolcularıyla maçı kazanmak üzerine hazırlık yapmalarına rağmen maç berabere bitti. Savunması iyi olan Fenerbahçe ekibinin hücumu sıkıntılıydı.

Savunmada hem futbolcular hem de kaleci Altay oldukça başarılı bir performans sergilediler. Kaleci Altay yine yine yeniden müthiş kurtarışlar yakaladı.

Maçın bir diğer önemli ismi ise savunmada sürekli top kaçıran ve topu kendisi hazırladı uzaklaştıran Çağla ikide oldu. Caner Erkin haftalardır maç kadrosuna bile dahil edilmezken Erol Bulut’tan özür dileme senden sonra hemen kadroya dahil edildi. Maçın tabii ki de Fenerbahçe için yıldız ismi şüphesiz ki golü atan Ozan Tufan’dı. Ozan Tufan Maça sonradan dahil oldum ve sonradan maçı dahil olmasına rağmen karşılaşmaya girdiği anda takımı için beraberliği getiren golü attı.

DERBİ DETAYLARI

Süper toto süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe derbisi oynandı. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitti.

Beşiktaşlı oyuncular pas verme hücum konusunda ne yazık ki istenilen performansın çok altında kaldı. Fenerbahçeli ekip ise oldukça iyi bir oyun kurarak savunmasını güzel korudu. Maçın ikinci yarısı ise hızlı başladı.48. dakikada Beşiktaşlı oyuncu vida maçın ilk gölünü attı.

O dakikadan sonra Beşiktaş farkı açacak bir gol daha ararken Fenerbahçe skoru eşitlemek için bastırmaya başladı. Uzun bir süre skor değişmedi. Maça sonradan dahil olan ozan Tufan maça girdi ve maçın kaderini değiştirdi. 88. dakikada ozan Tufan topla buluştu vurdu şut Beşiktaş’ın kalesine ulaştı. Skor o dakikadan sonra eşitlenmişti. Maçın o dakikasından sonra başka bir gol olmayınca büyük ve heyecanlı der bir berabere bitti.

Puanların bölüşmesinin ardından Beşiktaş liderliğini korumaya devam etti. Siyah-beyazlı Beşiktaş ekibi 64 pahalı liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı lacivertli Fenerbahçeli ekip ise 59 puana ulaştı ve üçüncü sıradaki yerini korumaya devam ediyor. Milli maç arasından sonra nasıl bir lig izleyeceğiz şimdiden merak ediliyor.