FENERBAHÇE HOCALIĞINA SÜRPRİZ İSİM

Sarı lacivertli ekip Fenerbahçe’de Gündem Durulmuyor.  Spor Toto Süper Lig’de 7 yılda şampiyon olamayan sarı-lacivertli ekip Fenerbahçe’de başkanlık koltuğunda oturan isim Ali Koç görev yaptı üç sezon boyunca Fenerbahçe ligde ilk 2 içerisinde yer alamadı. Yapmış olduğu Hoca tercihleri sebebiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Başkan Ali Koç 2021-2022 sezonunda Bu hataları tekrarlamak istemiyor. Bu nedenle çalışmalarını sürdüren Ali Koç’un gündeminde ise takımındaki görevini bırakan Fenerbahçe’nin eski bir oyuncusu var.

ALİ KOÇ AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Başkanlık seçimi yaklaşan sarı-lacivertli camiada teknik direktör konusu henüz kesinlik kazanmamışken 2020-2021 sezonunda teknik direktör Erol Bulut yönettiği ve istediği performansı takımdan 10 karşılaşmada 7 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak iyi bir performans ortaya koyan deniz 40 yaşındaki sportif direktör Emre Belözoğlu’nun takımın başında devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken 2021-2022 sezonunda Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörlük koltuğunda kimin oturacağım hakkında sürpriz bir isim gündeme geldi.  Sarı lacivertli ekiple 3 sezondur başkanlık görevi yapan Ali Koç haziran ayında yapılacak olan başkanlık seçiminde adaylığını belirtmişti.

Fenerbahçe’nin başkanlık koltuğunda oturan isminin yapmış olduğu bu açıklama sonrasında gelecek sezonda teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı hakkında akıllarda soru işareti devam ediyordu. Başkanın düzenlemiş olduğu basın toplantısında Kısa bir süre içerisinde teknik direktörlük kararın açıklanacağı ifade edilirken Löw, Favre, Zlatko Dalic Isimler sarı-lacivertli ekip Fenerbahçe’nin radarındaydı. Ukrayna basınında yer alan habere göre Sergei Rebrov’un sarı lacivertli ekip Fenerbahçe’nin yeni sezonda teknik direktörlük görevi için en büyük adaylarından biri olduğu iddia edildi. Türk basınında yer alan habere göre 46 yaşındaki teknik adam şu an Antalya’da ailesiyle birlikte tatil yapıyor.

HOCA’NIN KARİYERİ

 28 yaşındayken 5 ay 17 günlük süre ile 2002-2003 sezonunda sarı-lacivertli ekip Fenerbahçe’de forma giyen Ukrayna’da teknik direktör 2009 2010sezonunda futbolculuk kariyerini noktalanmış ve teknik direktörlüğü geçiş yapmıştır. Futbolu bırakmasının ardından Dinamo Kiev’in iki takımında yardımcı antrenörlük görevini yapan Ukrayna efsanesi, 2010-2011 sezonunda Ukrayna milli takımında yardımcı antrenörlük göreve yaptım daha sonra 2013-2014 sezonunda Dinamo Kiev takımında teknik direktörlük görevini yapan var Bu takımın başında 137 karşılaşmada sahaya çıkan toplamda ise 2.2 maç başına puan ortalaması ile görev yapan hoca şu an Macaristan Ligi’nde şampiyon oldu ve görevini bırakacağı iddia ediliyor.