GALATASARAY’DA TRANSFER HAREKÂTI

West Bromwich, Diagne’nin kiralanması mevzusunda Galatasaray’la anlaşmaya vardı. Galatasaray Zamalek’in forvetini 5 milyon dolara renklerine bağladı. Mısırlı star için iki kulüp anlaştı, ödeme planı konuşuluyor.

Saracchi’nin sözleşmesinin sonuna gelmesi Galatasaray’ı harekete geçirdi. Leeds United’da forma giyen Ezgjan Alioski ile anlaşma sağlandı. Galatasaray, Kaan Ayhan için kulübü Sassuolo ile yapmış olduğu görüşmelerde sevinçli sona oldukça yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki stoperi kiralamak için İtalyan kadrosunu ikna etti.

Galatasaray, geçirdiği talihsiz kaza sonrası kontratı dondurulan Omar’ın alternatifini Ada’da buldu. İngiliz temsilcisi Newcastle United ile içinde bulunduğumuz sezonun sona ermesiyle birlikte kontratı bitecek olan sözleşmesini uzatmayan 27 yaşındaki sağ bek DeAndre Yedlin sarı-kırmızılı ekip Galatasaray’ın yapmış olduğu teklifi kabul ettiği edinilen bilgiler arasında.

FENERBAHÇE GOLCÜYE YAKIN

Sarı lacivertli ekip Fenerbahçe’de sportif direktörlük görevini yapan Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir’in yıldızını takıma dahil etmek için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’la görüşmelerine devam ediyor. Yetenekli oyuncu Edin Visca Fenerbahçe’ye yakın. Forvet hattına bir takviye hedefleyen Fenerbahçe’de emekler sürüyor. Akıllara gelen ilk isim son haftaların star adı Hataysporlu Aaron Boupendza oldu. Sarı-lacivertliler 24 yaşındaki Gabonlu forvet için resmen başvuruda bulundu. Para artı takas yöntemi masada.

ANADOLUDAN TRANSFER HABERLERİ

Süper Lig’in bordo mavili temsilcisi Trabzonspor, geçtiğimiz sezondan beri gündemden düşmeyen Yunus Mallı için yeni bir teklif yapacak. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı’nın oldukça istediği ve bizzat görüştüğü gurbetçi yıldıza yıllık 1,2 milyon Euro artı bonuslar içeren öneri sunacak.

Sivasspor, Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen deneyimli futbolcu Yannick Bolasie ile yakından ilgileniyor. Transferin birkaç güne kadar neticelenmesi bekleniyor. Kasımpaşa, Beşiktaş’ın eski oyuncusu Dusko Tosic’i renklerine bağladı. Yayıncı kuruluşun aktardığı bilgiye göre Sırp müdafaa oyuncusuyla sürem sonuna kadar anlaşıldı.

YABANCI BASINDA TRANSFER

Tottenham, Paris St-Germain’in Arjantinli orta saha oyuncusu Angel di Maria ile temasa geçti. Sözleşmesi sürem sonucunda sona erecek 32 yaşındaki star, İngiliz kadrosuna bonservissiz katılabilir.  İngiliz temsilcisi Newcastle United ile içinde bulunduğumuz sezonun sona ermesiyle birlikte kontratı bitecek olan sözleşmesini uzatmayan 27 yaşındaki sağ bek DeAndre Yedlin sarı-kırmızılı ekip Galatasaray’ın yapmış olduğu teklifi kabul ettiği edinilen bilgiler arasında.