14 AĞUSTOS TRANSFERLER HAREKETLERİ

Süper Lig heyecanı devam ededursun takımların transfer hareketliliği durulmuyor. Transfer yaz dönemi bitmeden son kozlarını oynayan takımların son gelişmeleri ise şu şekilde;

Galatasaray formasını giymeyi bırakan oyuncu Ryan Donk, başka bir İstanbul ekibiyle anlaştı. İstanbul’da kalmaya devam eden oyuncu, Kasımpaşa ekibiyle anlaşmaya vardı. Ekip ile imzaların en kısa zamanda atılması bekleniyor.

Galatasaray’ın bir diğer önemli gelişmesi ise Mostafa Mohamed ile ilgili… Kiralık olarak Sarı Kırmızılı formayı giyen oyuncunun yurtdışından taliplerinin olduğu öğrenildi. Ligue 1’de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Lille ekibi ve Marsilya ekibi Mısırlı golcüyü radarlarına aldı. Transfer için atağa geçen ekiplerin yanı sıra Aslan’ın oyuncunun bonservisini almaya çalıştığı da biliniyor. Temmuz 2022’ye kadar 4 milyon Euro bedeli ödenirse Mohamed’in bonservisi Galatasaray’ın olacak.

Trabzonspor, Mert Çetin İçin Tekrar Nabız Yoklayacak

Trabzonspor ekibi transfer yaz dönemini bitmeden stoper arayışlarına devam ediyor. Bu noktada oyuncu Mert Çetin’i bir kez daha radarına alan Bordo Mavililer, Hellas Verona ekibiyle temas kurmaya hazırlanıyor. Bonservisi Roma’da olan oyuncunun kiralık sözleşmesinin Hellas Verona ekibinde olduğu biliniyor. Trabzonspor’un ekibi Mert Çetin için ikna etmeye çalışacağı düşünülüyor.

Trabzonspor’un stoper arayışının yanı sıra sol bek arayışının da devam ettiği biliniyordu. Bundan dolayı daha öncesinden de temas kurduğu bir oyuncuyla tekrar temas kurmaya hazırlanan Bordo Mavililer, pusuda bekliyor. Özellikle teknik hocanın ısrarcı olduğu Umut Meraş için, yönetimin görüşmelere başladığı iddia ediliyor. Haftalar önce yapılan ilk görüşmelerde oyuncu Meraş için Trabzonspor ekibi 900 bin Euro maaş teklifi sunarken oyuncunun bu rakamı az bulduğu ve 1 milyon 350 bin Euro’ya transferi gerçekleştirmek istediği biliniyordu. Ücrette anlaşamayan taraflar transferi gerçekleştirememişti.

Galatasaray’da Marcao’nun Yerine Yeni Adaylar…

Yeni sezonun ilk maçında yaşanan skandal ile adı gündemden düşmeyen Marcao, 8 maçlık ceza almıştı. Oyuncuyu satmayı düşünen yönetim, oyuncunun satılması dahilinde 22 yaşındaki Portekizli oyuncu Tomas Ribeiro’yu radarına alacak. Savunma mevkisine takviye düşünen Sarı Kırmızılılar, bu planlarını Marcao’nun satılması ile hayata geçirmeye çalışacaklar.